Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Beach poncho 80x100cm surf blue

Beach poncho 80x100cm surf blue

€24,95
op voorraad
Ontdek de ultieme strandbeleving met de Unique Living beachponcho. Luxueus comfort ontmoet stijlvol design voor jouw perfecte zomerlook. Of je nu op het strand bent of bij het zwembad, deze poncho is jouw must-have accessoire. Ervaar zelf het verschil!
  • Koop 2 voor €23,70 per stuk en bespaar 5%
Meerbach Home Deco - Sierkussens, Plaids & Meer | Unique Living.
  • GRATIS BEZORGING VANAF €50
    Binnen Nederland
  • LEVERING BINNEN 2 DAGEN
    Binnen Nederland én België
  • PERSOONLIJKE SERVICE
    Mail en telefonisch bereikbaar
  • 9,6 BEOORDEELD OP BOL.COM
    Ook beschikbaar via Bol.com
Beschrijving

Stap in stijl uit de zee en omarm het comfort met de Unique Living beachponcho! Ontworpen om jouw strandervaring naar een hoger niveau te tillen, combineert deze poncho functionaliteit met flair.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt de beachponcho zijdezacht aan op je huid en biedt het ultiem comfort na een verfrissende duik. Het unieke ontwerp maakt het niet alleen een praktische keuze, maar ook een modeverklaring.

Of je nu geniet van een zonnige dag op het strand, een ontspannen dagje aan het zwembad, of een weekendje weg, de Unique Living beachponcho is jouw perfecte metgezel. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, zodat je altijd jouw persoonlijke touch kunt toevoegen aan elke strandoutfit.

Maak een statement, omhels het comfort en beleef de zomer in stijl met de Unique Living beachponcho. Onmisbaar voor elke strandliefhebber!